085 - 580 41 00

Letselschadespecialist nodig in Zeeland?

Letselschade advocaat in Middelburg

Bent u in de omgeving van Middelburg op zoek naar een letselschade advocaat, omdat u buiten uw schuld betrokken bent geraakt bij een ongeval? Aarzel dan niet om contact op te nemen met Adriaanse Van der Weel advocaten. Ons advocatenkantoor behartigt al ruim een eeuw slachtoffers van letselschade bij het verkrijgen van een rechtmatige vergoeding. Wij werken uitsluitend voor slachtoffers en garanderen u objectieve, kwalitatieve juridische ondersteuning.

Men spreekt van letselschade wanneer er sprake is van materiële en/of immateriële schade, die ontstaan is door een ongeval of ongeluk waarbij een ander aansprakelijk gesteld kan worden. Het is dus belangrijk dat u zelf geen schuld heeft aan het ongeval. U kunt de geleden schade in een dergelijk geval verhalen op de aansprakelijke partij: de veroorzaker van het ongeval.

Vergoeding van letselschade

Een letselschade advocaat kan u helpen bij het verhalen van letselschade. Dit wordt gedaan door middel van een schadeclaim, waarin u een schadevergoeding eist voor materiële schade en smartengeld voor emotioneel letsel. Het is belangrijk dat u zo snel mogelijk na het oplopen van het letsel een advocaat in de arm neemt, deze zorgt er dan voor dat al uw kosten op de juiste wijze gedocumenteerd worden. Dit helpt u bij het krijgen waar u recht op heeft.

Wilt u meer weten over onze werkwijze bij letselschade? Of wilt u liever direct een afspraak maken voor een gratis intakegesprek in Middelburg? Neem dan contact op met ons kantoor door te bellen naar 085 - 580 41 00, of vul onderstaand formulier in. U hoort dan zo spoedig mogelijk van ons.

Contactformulier

Ochtend
Middag
Avond
 

mr. Danielle Quist-van Zanten

mr. Esther Poppe

Uw letselschade advocaat

Adriaanse van der Weel Advocaten is een advocatenkantoor dat breed is gespecialiseerd. Door een multidisciplinaire werkwijze kunnen wij bijzonder licht op uw zaak werpen en u effectief bijstaan. Ondanks de grootte van ons kantoor behouden wij korte lijnen met u als klant. Wij hechten aan een persoonlijke en duurzame relatie, daarom heeft u één contactpersoon binnen ons kantoor. Heeft u letselschade opgelopen? Twijfel niet, en neem gerust contact met ons op voor een kennismakingsgesprek.

 

Waarom Adriaanse van der Weel Advocaten?

  • Al ruim een eeuw uw advocaat in Zeeland
  • Hoog serviceniveau, praktisch en doelgericht
  • Aangesloten bij Stichting Keurmerk Letselschade en lid van de vereniging van Letselschade Advocaten (LSA)

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_appointment]

Veelgestelde vragen

Wat is letselschade?

Letselschade is schade als gevolg van fysiek of geestelijk letsel waarvoor iemand anders aansprakelijk kan worden gesteld.

Wat zijn de oorzaken?

Letselschade kan het gevolg zijn van verschillende oorzaken. Denk aan een ongeluk in het verkeer, een ongeval op het werk, slechte arbeidsomstandigheden, een medische fout, een productiefout, een geweldsdelict of bijvoorbeeld een agressieve hond.

Ik heb letselschade, wat moet ik doen?

Het belangrijkste is om zo snel mogelijk juridische hulp in te schakelen. Hoe later u dat namelijk doet, hoe moeilijker het is om uw schade te verhalen.

Wanneer heb ik recht op een schadevergoeding?

Als voldoende duidelijk is dat de andere partij aansprakelijk is, dan ontvangt u een schadevergoeding van (de verzekeraar van) deze partij voor de geleden schade. Soms zijn beide partijen gedeeltelijk aansprakelijk. In dat geval wordt een deel van de geleden schade vergoed.

Welke schade wordt vergoed?

Uw letselschade kan bestaan uit materiële en immateriële schade. Materiële schade zijn vermogenskosten die u heeft ondervonden, zoals inkomsten verlies, (onvergoede) medische kosten, kosten voor een huishoudelijke hulp of reparatiekosten van uw auto. Bij immateriële schade kunt u denken aan lichamelijk of geestelijk letsel, schade aan de eer of goede naam of aantasting van de nagedachtenis van een familielid.

Wat is smartengeld?

Smartengeld is de vergoeding voor de immateriële schade. Bij de bepaling van de hoogte van het smartengeld wordt gekeken naar het aantal en type medische behandelingen, de duur van opname en het genezingsproces, verminkingen en littekens, de leeftijd van het slachtoffer en de invloed die de klachten hebben op werk, studie en hobby’s, zowel nu als in de toekomst.

Wat kost het inschakelen van een letselschade advocaat?

In de meeste gevallen kost u dat niets. De kosten voor het inschakelen van juridische hulp worden namelijk ook verhaald op de aansprakelijke partij. Alleen bij gedeelde of niet bewezen aansprakelijkheid zijn er voor u kosten aan verbonden.

Werkgebied

Middelburg, Vlissingen, Terneuzen, Goes, Zierikzee, Renesse, Ouddorp, Domburg, Brielle, Spijkenisse, Rotterdam

Hoofdvestiging