085 - 580 41 00

Letselschadespecialist nodig in Zeeland?

Letselschade advocaat in Vlissingen

We spreken van letselschade wanneer er lichamelijk en/of geestelijk letsel is ontstaan door toedoen van een ander. Dit kan bijvoorbeeld door een medische misser, een productiefout, of een ongeluk op uw werk of in het verkeer. Voor het verhalen van de schade is het cruciaal dat er een partij aansprakelijk kan worden gehouden, het letsel moet dan ook buiten uw schuld om zijn ontstaan.

Welk letsel kunt u verhalen?

Door middel van het indienen van een schadeclaim kunt u zowel materiële als immateriële schade verhalen op de aansprakelijke partij. Onder materiële schade vallen onder andere doktersbezoeken, kosten voor een specialist, aanpassingen aan uw woning en reiskosten voor medische behandelingen. Ook voor het verlies van inkomsten en eventueel pensioen kunt u een schadevergoeding eisen. Voor immateriële schade, zoals een verminderde levensvreugde, angst of verdriet kunt u smartengeld eisen.

Hoe hoog de vergoeding uit de schadeclaim zal zijn, is van tevoren niet vast te stellen en hangt van heel veel factoren af. Voor een optimaal resultaat kunt u het best een advocaat inschakelen. In Vlissingen en omgeving staat Adriaanse Van der Weel advocaten al ruim een eeuw klaar voor slachtoffers van letselschade. Als letselschade advocaat helpen wij u om te krijgen waar u recht op heeft.

Contact met uw letselschade advocaat in Vlissingen

Wacht niet te lang met het inschakelen van juridische hulp bij letselschade, maar neem vrijblijvend contact met ons op. Onze advocaten in de regio Vlissingen zijn bereikbaar via 085 - 580 41 00. U kunt ook kiezen voor het invullen van onderstaand formulier, we nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Ochtend
Middag
Avond
 

mr. Danielle Quist-van Zanten

mr. Esther Poppe

Uw letselschade advocaat

Adriaanse van der Weel Advocaten is een advocatenkantoor dat breed is gespecialiseerd. Door een multidisciplinaire werkwijze kunnen wij bijzonder licht op uw zaak werpen en u effectief bijstaan. Ondanks de grootte van ons kantoor behouden wij korte lijnen met u als klant. Wij hechten aan een persoonlijke en duurzame relatie, daarom heeft u één contactpersoon binnen ons kantoor. Heeft u letselschade opgelopen? Twijfel niet, en neem gerust contact met ons op voor een kennismakingsgesprek.

 

Waarom Adriaanse van der Weel Advocaten?

  • Al ruim een eeuw uw advocaat in Zeeland
  • Hoog serviceniveau, praktisch en doelgericht
  • Aangesloten bij Stichting Keurmerk Letselschade en lid van de vereniging van Letselschade Advocaten (LSA)

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_appointment]

Veelgestelde vragen

Wat is letselschade?

Letselschade is schade als gevolg van fysiek of geestelijk letsel waarvoor iemand anders aansprakelijk kan worden gesteld.

Wat zijn de oorzaken?

Letselschade kan het gevolg zijn van verschillende oorzaken. Denk aan een ongeluk in het verkeer, een ongeval op het werk, slechte arbeidsomstandigheden, een medische fout, een productiefout, een geweldsdelict of bijvoorbeeld een agressieve hond.

Ik heb letselschade, wat moet ik doen?

Het belangrijkste is om zo snel mogelijk juridische hulp in te schakelen. Hoe later u dat namelijk doet, hoe moeilijker het is om uw schade te verhalen.

Wanneer heb ik recht op een schadevergoeding?

Als voldoende duidelijk is dat de andere partij aansprakelijk is, dan ontvangt u een schadevergoeding van (de verzekeraar van) deze partij voor de geleden schade. Soms zijn beide partijen gedeeltelijk aansprakelijk. In dat geval wordt een deel van de geleden schade vergoed.

Welke schade wordt vergoed?

Uw letselschade kan bestaan uit materiële en immateriële schade. Materiële schade zijn vermogenskosten die u heeft ondervonden, zoals inkomsten verlies, (onvergoede) medische kosten, kosten voor een huishoudelijke hulp of reparatiekosten van uw auto. Bij immateriële schade kunt u denken aan lichamelijk of geestelijk letsel, schade aan de eer of goede naam of aantasting van de nagedachtenis van een familielid.

Wat is smartengeld?

Smartengeld is de vergoeding voor de immateriële schade. Bij de bepaling van de hoogte van het smartengeld wordt gekeken naar het aantal en type medische behandelingen, de duur van opname en het genezingsproces, verminkingen en littekens, de leeftijd van het slachtoffer en de invloed die de klachten hebben op werk, studie en hobby’s, zowel nu als in de toekomst.

Wat kost het inschakelen van een letselschade advocaat?

In de meeste gevallen kost u dat niets. De kosten voor het inschakelen van juridische hulp worden namelijk ook verhaald op de aansprakelijke partij. Alleen bij gedeelde of niet bewezen aansprakelijkheid zijn er voor u kosten aan verbonden.

Werkgebied

Middelburg, Vlissingen, Terneuzen, Goes, Zierikzee, Renesse, Ouddorp, Domburg, Brielle, Spijkenisse, Rotterdam

Hoofdvestiging