085 - 580 41 00

Letselschadespecialist nodig in Zeeland?

Bedrijfsongeval

Adriaanse Van der Weel advocaten is uw letselschade advocaat in Zeeland en omgeving. Wij zijn u graag van dienst bij het vaststellen van uw geleden schade, het aansprakelijk stellen van verantwoordelijke personen en het voeren van schadeclaims.

Ook kunt u bij ons terecht voor een advies op maat en meer informatie over diverse juridische aspecten rondom letselschade, zoals bijvoorbeeld bij een bedrijfsongeval. Van een bedrijfsongeval wordt gesproken als u letsel oploopt op of door uw werk. Denk bij een bedrijfsongeval bijvoorbeeld aan een vervelende val van een steiger, maar ook aan RSI of rugklachten die zijn veroorzaakt door slechte arbeidsomstandigheden. Bij een bedrijfsongeval in Zeeland bieden wij u de juiste ondersteuning.

Letsel na een bedrijfsongeval

Heeft u letsel opgelopen bij een ongeval op uw werk in Zeeland? Laat u dan voorzien van juridisch advies door onze deskundige advocaten. Wij zorgen dan voor een vlotte en soepele afhandeling van uw zaak. Bij een bedrijfsongeval is het belangrijk dat u met uw werkgever door één deur blijft kunnen, ook wanneer u probeert uw schade op hem of haar te verhalen. In Zeeland en in de gehele omgeving van Zeeland hebben wij al vele slachtoffers van een bedrijfsongeval deskundig bijgestaan. Voor u kunnen we ditzelfde doen! Neem bij een bedrijfsongeval in Zeeland daarom snel contact met ons op.

 

mr. Danielle Quist-van Zanten

mr. Esther Poppe

Uw letselschade advocaat

Adriaanse van der Weel Advocaten is een advocatenkantoor dat breed is gespecialiseerd. Door een multidisciplinaire werkwijze kunnen wij bijzonder licht op uw zaak werpen en u effectief bijstaan. Ondanks de grootte van ons kantoor behouden wij korte lijnen met u als klant. Wij hechten aan een persoonlijke en duurzame relatie, daarom heeft u één contactpersoon binnen ons kantoor. Heeft u letselschade opgelopen? Twijfel niet, en neem gerust contact met ons op voor een kennismakingsgesprek.

 

Waarom Adriaanse van der Weel Advocaten?

  • Al ruim een eeuw uw advocaat in Zeeland
  • Hoog serviceniveau, praktisch en doelgericht
  • Aangesloten bij Stichting Keurmerk Letselschade en lid van de vereniging van Letselschade Advocaten (LSA)

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_appointment]

Werkgebied

Middelburg, Vlissingen, Terneuzen, Goes, Zierikzee, Renesse, Ouddorp, Domburg, Brielle, Spijkenisse, Rotterdam

Hoofdvestiging