085 - 580 41 00

Letselschadespecialist nodig in Zeeland?

Letselschadespecialist

Adriaanse Van der Weel advocaten is al ruim een eeuw actief als letselschade advocaat, zowel in Zeeland als buiten de provincie. Wij behartigen de belangen van letselschadeslachtoffers en helpen u om te krijgen waar u recht op heeft.

Ons kantoor, waarbij 25 advocaten werkzaam zijn die zijn gespecialiseerd in verschillende rechtsgebieden, voldoet aan de strenge eisen van diverse keurmerken en beroepsverenigingen op het gebied van letselschade. Zo zijn wij aangesloten bij de Stichting Keurmerk Letselschade. Door middel van dit keurmerk bent u bij ons bedrijf verzekerd van deskundige letselschadespecialisten. Om dit keurmerk te mogen ontvangen moet een bedrijf voldoen aan strenge eisen. Er wordt onder andere gekeken naar onafhankelijkheid, deskundigheid, integriteit en transparantie. Ook zijn onze advocaten aangesloten bij diverse verenigingen voor letselschadeadvocaten zoals de LSA.

Ervaren letselschade advocaten

Wanneer u ons verzoekt uw belangen als slachtoffer te behartigen, bent u verzekerd van kwalitatieve hulp van specialisten die de juiste kennis en kunde op zak hebben om u optimaal juridisch te ondersteunen. Onze letselschade advocaten, mr. J.G. Cabbort en mr. D.J. Quist-van Zanten, kennen de weg in het doolhof aan regels en nemen u een deel van de zorgen uit handen.

mr. Esther Poppe

Esther Poppe heeft in de zomer van 2019 de master privaatrecht aan de Universiteit van Tilburg (met genoegen) afgerond.

 

Sinds februari 2018 is Esther als juridisch medewerkster werkzaam bij Adriaanse van der Weel. Eerder maakte zij al kennis met het kantoor als student-stagiaire. Esther richt zich tijdens haar werkzaamheden met name op het familierecht en de letselschadepraktijk.

 

Naast haar studie is Esther geruime tijd werkzaam geweest als juridisch medewerkster bij een advocatenkantoor in Rotterdam en daarnaast was zij actief als vrijwilligster bij de Rechtswinkel Rotterdam.

mr. D.J. Quist-van Zanten
Danielle Quist-van Zanten heeft in 1999 haar rechtenstudie aan de Universiteit van Maastricht succesvol afgerond en houdt zich sindsdien bezig met personenschade – vanaf 2000 als advocaat. Danielle is sinds 2005 verbonden aan Adriaanse Van der Weel, waar ze haar specialisatie op het vlak van personenschade verder heeft uitgebouwd. Met lidmaatschappen van onder andere de Vereniging van Letselschade Advocaten (LSA) en de werkgroep van Letselschade Advocaten Zeeland (LSAZ) sterkt Danielle haar deskundigheid.

Bij het uitoefenen van haar ambt hecht Danielle aan een begripvolle houding naar betrokkenen. “Inleven in de persoonlijke situatie en goede contacten met mijn cliënten vind ik belangrijk, en natuurlijk ook het bereiken van een passende oplossing of resultaat. Snel schakelen is echter minstens zo belangrijk.”

 

mr. Danielle Quist-van Zanten

mr. Esther Poppe

Uw letselschade advocaat

Adriaanse van der Weel Advocaten is een advocatenkantoor dat breed is gespecialiseerd. Door een multidisciplinaire werkwijze kunnen wij bijzonder licht op uw zaak werpen en u effectief bijstaan. Ondanks de grootte van ons kantoor behouden wij korte lijnen met u als klant. Wij hechten aan een persoonlijke en duurzame relatie, daarom heeft u één contactpersoon binnen ons kantoor. Heeft u letselschade opgelopen? Twijfel niet, en neem gerust contact met ons op voor een kennismakingsgesprek.

 

Waarom Adriaanse van der Weel Advocaten?

  • Al ruim een eeuw uw advocaat in Zeeland
  • Hoog serviceniveau, praktisch en doelgericht
  • Aangesloten bij Stichting Keurmerk Letselschade en lid van de vereniging van Letselschade Advocaten (LSA)

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_appointment]

Veelgestelde vragen

Wat is letselschade?

Letselschade is schade als gevolg van fysiek of geestelijk letsel waarvoor iemand anders aansprakelijk kan worden gesteld.

Wat zijn de oorzaken?

Letselschade kan het gevolg zijn van verschillende oorzaken. Denk aan een ongeluk in het verkeer, een ongeval op het werk, slechte arbeidsomstandigheden, een medische fout, een productiefout, een geweldsdelict of bijvoorbeeld een agressieve hond.

Ik heb letselschade, wat moet ik doen?

Het belangrijkste is om zo snel mogelijk juridische hulp in te schakelen. Hoe later u dat namelijk doet, hoe moeilijker het is om uw schade te verhalen.

Wanneer heb ik recht op een schadevergoeding?

Als voldoende duidelijk is dat de andere partij aansprakelijk is, dan ontvangt u een schadevergoeding van (de verzekeraar van) deze partij voor de geleden schade. Soms zijn beide partijen gedeeltelijk aansprakelijk. In dat geval wordt een deel van de geleden schade vergoed.

Welke schade wordt vergoed?

Uw letselschade kan bestaan uit materiële en immateriële schade. Materiële schade zijn vermogenskosten die u heeft ondervonden, zoals inkomsten verlies, (onvergoede) medische kosten, kosten voor een huishoudelijke hulp of reparatiekosten van uw auto. Bij immateriële schade kunt u denken aan lichamelijk of geestelijk letsel, schade aan de eer of goede naam of aantasting van de nagedachtenis van een familielid.

Wat is smartengeld?

Smartengeld is de vergoeding voor de immateriële schade. Bij de bepaling van de hoogte van het smartengeld wordt gekeken naar het aantal en type medische behandelingen, de duur van opname en het genezingsproces, verminkingen en littekens, de leeftijd van het slachtoffer en de invloed die de klachten hebben op werk, studie en hobby’s, zowel nu als in de toekomst.

Wat kost het inschakelen van een letselschade advocaat?

In de meeste gevallen kost u dat niets. De kosten voor het inschakelen van juridische hulp worden namelijk ook verhaald op de aansprakelijke partij. Alleen bij gedeelde of niet bewezen aansprakelijkheid zijn er voor u kosten aan verbonden.

Werkgebied

Middelburg, Vlissingen, Terneuzen, Goes, Zierikzee, Renesse, Ouddorp, Domburg, Brielle, Spijkenisse, Rotterdam

Hoofdvestiging