085 - 580 41 00

Letselschadespecialist nodig in Zeeland?

Verkeersongeval

Een verkeersongeval kan overal en op ieder moment voorkomen. Bent u betrokken geraakt bij een verkeersongeval, en heeft u hierbij lichamelijk of geestelijk letsel opgelopen? Dan is het belangrijk om vast te stellen wie het ongeluk heeft veroorzaakt. Als het verkeersongeval namelijk buiten uw schuld is ontstaan, valt uw letsel onder de noemer letselschade en is het mogelijk dit te verhalen op de aansprakelijke partij.

Adriaanse Van der Weel advocaten werkt al jarenlang voor slachtoffers van verkeersongevallen in Zeeland en in de omgeving van Zeeland en weet precies welke stappen voor u ondernomen moeten worden. Het is belangrijk dat u zo snel mogelijk na het ongeval juridische hulp inschakelt, dan kan er direct begonnen worden met het aanleggen van een dossier met daarin de door u gemaakte kosten. Denk hierbij aan doktersbezoeken, maar ook aan verlies van inkomen als u bijvoorbeeld niet meer in staat bent om te werken.

Kosteloze juridische hulp na een verkeersongeval

U kunt bij uw letselschade advocaat in Zeeland terecht voor hulp na een verkeersongeval. Zo onderzoeken wij onder andere de mate van de schuld/aansprakelijkheid, berekenen we de hoogte van de schade en handelen we de schadevergoedingen voor u af.

Ook kunnen wij deskundigen inschakelen bij medische vraagstukken en kunnen wij hulp bieden bij WAO problemen en re-integratie. Kortom, wij zijn uw allround letselschadespecialist in Zeeland, die u kunt inschakelen voor een verscheidenheid aan (gratis) diensten. In de meeste gevallen moeten deze diensten door de aansprakelijke partij betaald worden, zodat u hiervan kosteloos gebruik kunt maken.

 

mr. Danielle Quist-van Zanten

mr. Esther Poppe

Uw letselschade advocaat

Adriaanse van der Weel Advocaten is een advocatenkantoor dat breed is gespecialiseerd. Door een multidisciplinaire werkwijze kunnen wij bijzonder licht op uw zaak werpen en u effectief bijstaan. Ondanks de grootte van ons kantoor behouden wij korte lijnen met u als klant. Wij hechten aan een persoonlijke en duurzame relatie, daarom heeft u één contactpersoon binnen ons kantoor. Heeft u letselschade opgelopen? Twijfel niet, en neem gerust contact met ons op voor een kennismakingsgesprek.

 

Waarom Adriaanse van der Weel Advocaten?

  • Al ruim een eeuw uw advocaat in Zeeland
  • Hoog serviceniveau, praktisch en doelgericht
  • Aangesloten bij Stichting Keurmerk Letselschade en lid van de vereniging van Letselschade Advocaten (LSA)

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_appointment]

Werkgebied

Middelburg, Vlissingen, Terneuzen, Goes, Zierikzee, Renesse, Ouddorp, Domburg, Brielle, Spijkenisse, Rotterdam

Hoofdvestiging