085 - 580 41 00

Letselschadespecialist nodig in Zeeland?

Whiplash

Heeft u lichamelijk letsel opgelopen bij een verkeersongeval? In veel gevallen is er dan sprake van een whiplash. Bij een whiplash maakt het hoofd een plotselinge zwiepende beweging naar voor, achter of opzij ten opzichte van de romp. Hierdoor rekken de aanwezige spieren en banden dusdanig op dat klachten ontstaan, en raken zenuwen in dit gebied ontregeld.

De gevolgen van een whiplash zijn zeer vervelend, u kunt nog jarenlang last houden van dit letsel en de klachten variëren zeer. Naast de klassieke whiplash klachten en symptomen, zoals pijn in de nek en hoofd uitstralend naar de omliggende lichaamsdelen waaronder schouders, armen en rug is er een breed scala aan klachten bij een whiplash trauma.

Schadevergoeding bij een whiplash

Het is mogelijk de kosten van de behandeling van de whiplash onderdeel te laten zijn van een letselschadevergoeding. Vereist is dat een ander aansprakelijk was voor het ongeval. Patienten stuitten echter vaak op veel onbegrip, zowel binnen de medische sector als in eigen familie. Het is dan ook belangrijk dat u zich, zeker bij een whiplash, bij laat staan door een letselschade advocaat.

In Zeeland en omgeving kunt u rekenen op Adriaanse Van der Weel. Wij hebben veel ervaring met het verhalen van letsel dat opgelopen is bij verkeersongevallen. Neem contact met ons op, we informeren u graag vrijblijvend over onze diensten.

 

mr. Danielle Quist-van Zanten

mr. Esther Poppe

Uw letselschade advocaat

Adriaanse van der Weel Advocaten is een advocatenkantoor dat breed is gespecialiseerd. Door een multidisciplinaire werkwijze kunnen wij bijzonder licht op uw zaak werpen en u effectief bijstaan. Ondanks de grootte van ons kantoor behouden wij korte lijnen met u als klant. Wij hechten aan een persoonlijke en duurzame relatie, daarom heeft u één contactpersoon binnen ons kantoor. Heeft u letselschade opgelopen? Twijfel niet, en neem gerust contact met ons op voor een kennismakingsgesprek.

 

Waarom Adriaanse van der Weel Advocaten?

  • Al ruim een eeuw uw advocaat in Zeeland
  • Hoog serviceniveau, praktisch en doelgericht
  • Aangesloten bij Stichting Keurmerk Letselschade en lid van de vereniging van Letselschade Advocaten (LSA)

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_appointment]

Werkgebied

Middelburg, Vlissingen, Terneuzen, Goes, Zierikzee, Renesse, Ouddorp, Domburg, Brielle, Spijkenisse, Rotterdam

Hoofdvestiging