085 - 580 41 00

Letselschadespecialist nodig in Zeeland?

Schadevergoeding

Een groot deel van de schadeclaim zal bestaan uit de schadevergoeding voor geleden materiële schade, hierbij kunt u denken aan consulten bij artsen of fysiotherapeuten, reiskosten die u hiervoor moet maken, huishoudelijke hulp als u hiertoe zelf niet meer in staat bent en het verlies van inkomsten als u (tijdelijk) niet meer kunt werken.

Als u slachtoffer bent geworden van letselschade is het belangrijk om zo snel mogelijk juridische hulp in te schakelen. Alle kosten die u maakt, worden dan vanaf het begin goed gedocumenteerd, en kunt u opgeven bij het eisen van een schadevergoeding. In Zeeland en omgeving helpt Adriaanse Van der Weel advocaten u hier graag bij.

Hoe hoog is de schadevergoeding?

Een schadevergoeding bestaat niet uit een vast bedrag, daarom is het onmogelijk van tevoren aan te geven hoe hoog de schadevergoeding zal zijn. Er zal gekeken worden naar een aantal factoren, waaronder de aard en de ernst van het letsel en sociale factoren als het verlies van arbeidsvermogen en de duur van het genezingsproces. U zult ziektekosten maken, wellicht inkomensverlies lijden en ook een verminderde pensioenopbouw kan een gevolg zijn van letselschade. Al deze factoren worden meegenomen in de schadeclaim en zullen uiteindelijk doorslaggevend zijn bij het bepalen van de hoogte van de schadevergoeding.

Heeft u in Zeeland of omgeving juridische hulp nodig bij letselschade? Wij helpen u graag bij het opstellen en indienen van een schadeclaim, zodat u de schadevergoeding krijgt waar u recht op heeft.

 

mr. Danielle Quist-van Zanten

mr. Esther Poppe

Uw letselschade advocaat

Adriaanse van der Weel Advocaten is een advocatenkantoor dat breed is gespecialiseerd. Door een multidisciplinaire werkwijze kunnen wij bijzonder licht op uw zaak werpen en u effectief bijstaan. Ondanks de grootte van ons kantoor behouden wij korte lijnen met u als klant. Wij hechten aan een persoonlijke en duurzame relatie, daarom heeft u één contactpersoon binnen ons kantoor. Heeft u letselschade opgelopen? Twijfel niet, en neem gerust contact met ons op voor een kennismakingsgesprek.

 

Waarom Adriaanse van der Weel Advocaten?

  • Al ruim een eeuw uw advocaat in Zeeland
  • Hoog serviceniveau, praktisch en doelgericht
  • Aangesloten bij Stichting Keurmerk Letselschade en lid van de vereniging van Letselschade Advocaten (LSA)

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_appointment]

Werkgebied

Middelburg, Vlissingen, Terneuzen, Goes, Zierikzee, Renesse, Ouddorp, Domburg, Brielle, Spijkenisse, Rotterdam

Hoofdvestiging