085 - 580 41 00

Letselschadespecialist nodig in Zeeland?

Keurmerk Letselschade

Alle advocaten en experts die zijn aangesloten bij 0800-ongeval moeten voldoen aan de eisen van het Keurmerk Letselschade. Daarbij wordt een specialisatie in de letselschade vereist en daarnaast ruime ervaring binnen dit werkgebied. Ook gelden voor de uitvoering van het beroep strenge regels.

Het Keurmerk Letselschade is in 2007 opgezet in samenwerking met Slachtofferhulp Nederland. Inmiddels zijn deze Keurmerken uitgereikt aan alle bij 0800-ongeval aangesloten kantoren en bent u verzekerd van controle en toezicht door de enige echte onafhankelijke consumentenorganisatie op dit gebied.

Letselschade Advocaten (LSA)

Ons advocatenkantoor is tevens aangesloten bij de vereniging van Letselschade Advocaten (LSA). De leden van deze vereniging hebben tenminste vijf jaar ervaring in het voeren van een letselschadepraktijk.

Na deze ervaring te hebben aangetoond dienen de leden een toelatingsexamen te doen voor een specialisatieopleiding van de Grotius Academie van de Universiteit van Nijmegen. Na het succesvol afgerond hebben van deze opleiding mogen zij zich gecertificeerd LSA lid noemen als zij tenminste 500 uren per jaar op dit vakgebied bezig blijven en voldoen aan de verplichte permanente educatieverplichtingen. De LSA biedt voor de slachtoffers verder bijzondere voorrechten; zoals een gespecialiseerde onafhankelijke geschillenregeling en klachtencommissie.

Kwaliteit gegarandeerd

Wij werken alleen voor slachtoffers en zijn dus onafhankelijk van verzekeraars. Ons handelen wordt altijd ter toetsing gegeven aan een onafhankelijke geschillen- en klachtencommissie.

 

mr. Danielle Quist-van Zanten

mr. Esther Poppe

Uw letselschade advocaat

Adriaanse van der Weel Advocaten is een advocatenkantoor dat breed is gespecialiseerd. Door een multidisciplinaire werkwijze kunnen wij bijzonder licht op uw zaak werpen en u effectief bijstaan. Ondanks de grootte van ons kantoor behouden wij korte lijnen met u als klant. Wij hechten aan een persoonlijke en duurzame relatie, daarom heeft u één contactpersoon binnen ons kantoor. Heeft u letselschade opgelopen? Twijfel niet, en neem gerust contact met ons op voor een kennismakingsgesprek.

 

Waarom Adriaanse van der Weel Advocaten?

  • Al ruim een eeuw uw advocaat in Zeeland
  • Hoog serviceniveau, praktisch en doelgericht
  • Aangesloten bij Stichting Keurmerk Letselschade en lid van de vereniging van Letselschade Advocaten (LSA)

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_appointment]

Werkgebied

Middelburg, Vlissingen, Terneuzen, Goes, Zierikzee, Renesse, Ouddorp, Domburg, Brielle, Spijkenisse, Rotterdam

Hoofdvestiging