085 - 580 41 00

Letselschadespecialist nodig in Zeeland?

Smartengeld

Voor het oplopen van materiële schade, zoals verlies van inkomsten of de kosten van doktersbezoeken, kunt u middels een schadeclaim een schadevergoeding eisen. In de schadeclaim kan daarnaast ook immateriële schade worden opgenomen. Bij immateriële schade moet u denken aan verminderde levensvreugde, leed en verdriet, maar ook om bijvoorbeeld de emotionele gevolgen van opgelopen littekens. De compensatie die u voor dergelijk letsel kunt eisen wordt smartengeld genoemd.

Adriaanse Van der Weel advocaten heeft in Zeeland en omgeving al vele slachtoffers van letselschade geholpen bij het succesvol claimen van smartengeld. Wij informeren u graag vrijblijvend over de gang van zaken en geven u een realistisch beeld van de verwachtte vergoeding. De hoogte en toekenning van het smartengeld zijn namelijk afhankelijk van vele factoren. Onze specialisten zorgen ervoor dat deze goed in kaart worden gebracht. Hierbij maken we ook vaak gebruik van medisch advies. Het verkrijgen van smartengeld is een ingewikkeld proces en vraagt om de juiste kennis en ervaring.

Deskundige juridische hulp

Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u in de regio Zeeland behoefte heeft aan juridisch advies omtrent smartengeld. Onze advocaten staan volledig klaar voor u als letselschade slachtoffer. Wij werken onafhankelijk en zijn aangesloten bij diverse verenigingen en keurmerken, zodat kwaliteit gegarandeerd is.

 

mr. Danielle Quist-van Zanten

mr. Esther Poppe

Uw letselschade advocaat

Adriaanse van der Weel Advocaten is een advocatenkantoor dat breed is gespecialiseerd. Door een multidisciplinaire werkwijze kunnen wij bijzonder licht op uw zaak werpen en u effectief bijstaan. Ondanks de grootte van ons kantoor behouden wij korte lijnen met u als klant. Wij hechten aan een persoonlijke en duurzame relatie, daarom heeft u één contactpersoon binnen ons kantoor. Heeft u letselschade opgelopen? Twijfel niet, en neem gerust contact met ons op voor een kennismakingsgesprek.

 

Waarom Adriaanse van der Weel Advocaten?

  • Al ruim een eeuw uw advocaat in Zeeland
  • Hoog serviceniveau, praktisch en doelgericht
  • Aangesloten bij Stichting Keurmerk Letselschade en lid van de vereniging van Letselschade Advocaten (LSA)

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_appointment]

Werkgebied

Middelburg, Vlissingen, Terneuzen, Goes, Zierikzee, Renesse, Ouddorp, Domburg, Brielle, Spijkenisse, Rotterdam

Hoofdvestiging