085 - 580 41 00

Letselschadespecialist nodig in Zeeland?

Medische fout

In Nederland is de zorg gelukkig over het algemeen bovengemiddeld goed. Toch kan het, ook in ons ontwikkelde land, helaas voorkomen dat er tijdens of door een medische handeling iets mis gaat. Fouten maken is immers menselijk. Van een medische fout wordt in juridische zin pas gesproken als vast staat dat u door uw arts slechter bent behandeld dan wanneer u onder behandeling zou hebben gestaan bij een bekwame arts.

Bekende voorbeelden van medische fouten zijn de zogenaamde links-rechts verwisselingen, waarbij u bijvoorbeeld een operatie dient te ondergaan aan uw linkeroog maar de arts uw rechteroog opereert, of het achterblijven van een chirurgisch instrument na een operatie. Herkent u zich hierin? Schakel dan een letselschade advocaat in die u helpt bij het verhalen van de schade. In Zeeland kunt u een beroep doen op Adriaanse Van der Weel advocaten.

Aansprakelijkheid bij een medische fout

Bij een operatiefout of medische fout is de aansprakelijkheid vaak lastig vast te stellen. Daarom is het verstandig om een specialist in te schakelen die verstand van zaken heeft. Een schadezaak na een medische fout kent soms een lange nasleep, maar wij zorgen ervoor dat u krijgt waar u recht op heeft. Naast gemaakte kosten kan het zijn dat u door de traumatische ervaring of vanwege een blijvend litteken of pijn ook immateriële schade heeft. In dat geval heeft u vaak recht op smartengeld. Wilt u weten waar u recht op heeft? Of wilt u direct contact met uw expert in Zeeland? Bel ons dan snel.

 

mr. Danielle Quist-van Zanten

mr. Esther Poppe

Uw letselschade advocaat

Adriaanse van der Weel Advocaten is een advocatenkantoor dat breed is gespecialiseerd. Door een multidisciplinaire werkwijze kunnen wij bijzonder licht op uw zaak werpen en u effectief bijstaan. Ondanks de grootte van ons kantoor behouden wij korte lijnen met u als klant. Wij hechten aan een persoonlijke en duurzame relatie, daarom heeft u één contactpersoon binnen ons kantoor. Heeft u letselschade opgelopen? Twijfel niet, en neem gerust contact met ons op voor een kennismakingsgesprek.

 

Waarom Adriaanse van der Weel Advocaten?

  • Al ruim een eeuw uw advocaat in Zeeland
  • Hoog serviceniveau, praktisch en doelgericht
  • Aangesloten bij Stichting Keurmerk Letselschade en lid van de vereniging van Letselschade Advocaten (LSA)

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_appointment]

Werkgebied

Middelburg, Vlissingen, Terneuzen, Goes, Zierikzee, Renesse, Ouddorp, Domburg, Brielle, Spijkenisse, Rotterdam

Hoofdvestiging