085 - 580 41 00

Letselschadespecialist nodig in Zeeland?

Schadeclaim

Wanneer u letsel (bijvoorbeeld een blessure, verwonding of psychische problemen) heeft opgelopen door de schuld van iemand anders, kunt u dit letsel claimen door middel van een schadeclaim. Heeft u in Zeeland letselschade opgelopen door een ander en heeft u daardoor extra kosten moeten maken? Of kunt u bijvoorbeeld niet meer werken? Dan kan Adriaanse Van der Weel advocaten u in Zeeland helpen met het opstellen en indienen van een schadeclaim.

Welke kosten kunnen worden verhaald?

Een schadeclaim kan de meest uiteenlopende vormen van schade bevatten. U kunt een schadevergoeding eisen voor materiële schade, en daarnaast smartengeld eisen voor emotioneel letsel.

Vrijwel alle schades kunnen onder financiële en psychische schade worden geschaard, maar de schades verschillen per persoon en per situatie, en dus ook per schadeclaim. De schade die u heeft opgelopen is te bepalen door te kijken wat u allemaal niet meer kunt of slechter kunt. Kunt u bijvoorbeeld niet meer fulltime werken en loopt u daardoor inkomsten mis? Of kunt u niet meer goed voor uw huishouden/kinderen zorgen en heeft u nu extra kosten voor hulp in de huishouding? Dan kunt u een vergoeding krijgen van degene die uw schade heeft veroorzaakt. Die persoon is dan aansprakelijk voor de schade en dient aansprakelijk te worden gesteld middels een schadeclaim.

Als letselschade advocaat in Zeeland dienen wij voor u een schadeclaim in. Wij regelen onder andere schadevergoedingen op het gebied van:

  • Ziektekosten
  • Hulp- en verplegingskosten
  • Inkomensverlies
  • Verminderde pensioenopbouw
  • Smartengeld (psychische schade)
 

mr. Danielle Quist-van Zanten

mr. Esther Poppe

Uw letselschade advocaat

Adriaanse van der Weel Advocaten is een advocatenkantoor dat breed is gespecialiseerd. Door een multidisciplinaire werkwijze kunnen wij bijzonder licht op uw zaak werpen en u effectief bijstaan. Ondanks de grootte van ons kantoor behouden wij korte lijnen met u als klant. Wij hechten aan een persoonlijke en duurzame relatie, daarom heeft u één contactpersoon binnen ons kantoor. Heeft u letselschade opgelopen? Twijfel niet, en neem gerust contact met ons op voor een kennismakingsgesprek.

 

Waarom Adriaanse van der Weel Advocaten?

  • Al ruim een eeuw uw advocaat in Zeeland
  • Hoog serviceniveau, praktisch en doelgericht
  • Aangesloten bij Stichting Keurmerk Letselschade en lid van de vereniging van Letselschade Advocaten (LSA)

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_appointment]

Werkgebied

Middelburg, Vlissingen, Terneuzen, Goes, Zierikzee, Renesse, Ouddorp, Domburg, Brielle, Spijkenisse, Rotterdam

Hoofdvestiging